Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Тарашат Мис Плеймейт за наркотици в Панама

отпечатай новината

16.01.2018 09:57 | Видян 1507 пъти

Тарашат Мис Плеймейт за наркотици в Панама

Разбили куфара на Нора Недкова на летището, разпитвали я повече от час

В сценарий, напомнящ увертюра към Бягство от затвора се забърка актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова. Новогодишните празници тя посрещна с екскурзия до Панама, Карибите и Колумбия, но на връщане към татковината, когато трябвало да хване полета Панама-Париж-София, охраната я притиснала за щателна проверка със съмнения, че пренася забранени вещества.

„Не съм се чувствала по-уплашена в живота си, за пръв път ми се случва такова нещо. Никога не съм употребявала наркотици, въпреки всички изкушения на нощния живот и след толкова години като клубна танцьорка така ѝ не ме поблазни опцията да опитам такива стимуланти, за да ми е весело. Не знам какво привлече гардовете в мен, какво толкова им се стори съмнително.“, коментира пред Монитор миньончето от Варна.

Нора обясни още, че прекарала над час в стая за разпит, а целия ѝ куфар бил почти разфасован. В багажа си имала чисто нови рокли, ключове за жилището си, както и много скъпи бижута.

След като се убедили, че не се опитва да транспортира нищо незаконно, ченгетата пуснали нашенката да излети. Когато кацнала във френската столица обаче Недкова разбрала, че след полицейския тараш куфарът ѝ не е стигнал до самолета и до този момент още не й е върнат.

Недкова спечели конкурса за сексапил на сп. Playboy в началото на декември, а с него и наградата от 20 000 лв. Част от нея хубавицата смята да инвестира в организации за изоставени и болни животни, а с другата ще налее основните на бизнес.

През последните две години, откакто не се занимава активно с танци, Нора върти бутик за дрехи в Златни пясъци, но мечтата й е да има собствен бар.

„Обичам купоните, ценител съм на хубавата храна и атмосферата, която отпуска, така че да разработя едно такова местенце е основната ми цел“, обясни за Монитор блондинката след като спечели титлата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !