Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Скъпи наследници започна пред 1 043 000 зрители

отпечатай новината

16.01.2018 14:16 | Видян 2237 пъти

Скъпи наследници започна пред 1 043 000 зрители

Над 1 043 000 българи проследиха старта на състезанието за наследство от милион евро в първия епизод на драмеди поредицата Скъпи наследници на 15 януари от 18,00 часа по bTV.

Според данни на *GARB повече от 46% от телевизионните зрители в България са избрали началото на историята, в която патриархът на една разединена фамилия събира в село Бели Вит персонажите на Койна Русева, Димитър Баненкин, Ивана Папазова, Даяна Ханджиева, Петко Венелинов и Антоний Аргиров.

Вълнуващите сцени със смъртоносната лавина, която едва не отнема живота на героя на Орлин Павлов, са предпочетени от 2,3 пъти повече зрители спрямо втората по гледаемост медия в същия часови пояс, а пикът на вниманието на аудиторията е в края на епизода, приковал пред малкия екран повече от 1,1 мил. души.

Скъпи наследници е изборът и на зрителите на възраст 18-49 години – близо 41% от тях са гледали bTV по време на премиерата на сериала.

Зрителите на bTV се запознаха с красивата природа и прекрасните жители на китното селце, забавляваха се с чудесна българска музика в компанията на Дарин Ангелов, Юлиян Петров и Рая Пеева, смяха се от сърце с неповторимия комичен талант на Георги Кадурин и Валентин Танев, потопиха се в мистиката на народната мъдрост с голямата Цветана Манева, оцениха таланта и красотата на Искра Донова и Лорина Камбурова.

Видяха въздействаща романтика, семейна драма, скандали и амбиции. Докъде ще стигнат в пъклените си планове героите на Веселин Калановски и Любомир Ковачев, какво прави Филип Аврамов  в Бели Вит и как Виктория Колева ще посрещне столичани, зрителите ще видят тази вечер от 18,00 часа в Скъпи наследници по bTV.

Веднага след телевизионната премиера на Скъпи наследници по bTV 17 000 потребители изгледаха завръщането на семейство Дочеви в Бели Вит на платформата bTV Plus, където епизодите на поредицата са достъпни безплатно до 7 дни след телевизионното им излъчване. Най-нетърпеливите мога да видят епизодите преди ефир на VOYO.

*GARB е единствената пийпълметрична агенция у нас, преминала независим одит.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !