Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Нова фолк звезда пуска балада за Св.Валентин

отпечатай новината

16.01.2018 18:00 | Видян 1774 пъти

Нова фолк звезда пуска балада за Св.Валентин

Младата и красива поп-фолк изпълнителка Криси се отдаде на заслужена почивка в Банско в началото на годината, заедно със своят приятел композитора - Александър Асенов и колегите и: Силвър, Ева-Марти и Наси.

Веднага след заслужената почивка Криси се завърна в столицата ни - за да се захване със задълженията. Тя засне предаване - за ново онлайн предаване - продуцирано и ръководено изцяло от тинейджъри.

В края на годината Криси засне и фотосесия - която все още не е представила на публиката. Разбира се, Криси обеща през новата 2018 година да е много продуктивна и е време за нов проект.

След успешната песен Момичето на тати и народната песен - която получи суперлативи, Криси е подготвила балада за своите фенове.Звездата разкри, че дни преди Свети Валентин ще представи официално баладата, но на този етап не иска да разкрива повече информация.

"Получи се много добър и качествен проект. Вложих цялата си душа и сърце. Хората на които я пусках вече са влюбени в нея. Нямам търпение да я представя." - щастлива е Криси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !