Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

СкандаУ продават чаши за благотворителност

отпечатай новината

17.01.2018 12:02 | Видян 2241 пъти

СкандаУ продават чаши за благотворителност

Лъчезар Евтимов и Йонислав Йотов-Тото, по-популярни като група Скандау, ще отделят част от печалбата си от продажбата на мърчандайз продукти за благотворителност.

„Решихме приходите от чашите на СкандаУ да бъдат дарение. Толко е просто! Ще очакваме вашите предложения на ArmyMission@gmail.com, всеки месец от 16 до 20, като на 21 тук ще публикуваме избраната мисия. Може да бъде за нуждаещи се хора, за сиропиталища, за манастири и църкви. Просто изпращайте предложения. Имаме Армия, а вече и Мисия“, обявиха рапърите в социалните мрежи.

Чашите с надписи Yes Baby и Има ли платена любов у тая могила, превърнали се в запазена марка за Лъчо и победителя от Вип Брадър, могат да бъдат намерени на официалния сайт на групата на цени от 10 лв.

И тази година СкандаУ ще се борят за отличието Група на годината от 359 Hip-Hop Awards, пише монитор. След като грабнаха приза през 2017 г., те определиха постижението си като победа на дълго бягане, в което единствената конкуренция е дядо.

„Бяхме номинираме с групи, които в момента не са толкова актуални и победата беше лесна. Ще е глупаво да се направим на много възхитени, по-добре да бъдем реалисти“, коментираха тогава те.

По време на предстоящите 359 Hip-Hop Awards Лъчо и Тото ще се борят още и за статуетка в категорията Песен на годината с тяхната Мафия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !