Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Хитов дебютен роман излиза и в България

отпечатай новината

17.01.2018 14:19 | Видян 1125 пъти

Хитов дебютен роман излиза и в България

Дебютен роман, преведен на 16 езика и обявен за една от книгите на годината от Амазон. Добре дошли в света на Джини Мун. Тя се отправя на необикновено приключение, от което ще научи много за заобикалящия я свят и за самата себе си.

Очаквайте „Невъзможното бягство на Джини Мун“ на 23 януари с печата на издателство Хермес. Бенджамин Ладуиг е дългогодишен учител по английски и творческо писане и заедно със съпругата си – приемен родител на тийнейджърка с аутизъм.

„Невъзможното бягство на Джини Мун“ е дебютният му роман. Джини Мун обича да играе баскетбол, да свири на флейта и да чете поезия. Макар външно да прилича на повечето тийнейджъри, Джини е различна.

Тя хапва точно девет гроздови зърна на закуска и отговаря само на един въпрос (защото има само една уста). Понякога се потапя толкова дълбоко в мозъка си, че забравя всичко, което се предполага, че знае.

Джини намира дом при приемните родители Браян и Моура, които я обичат и закрилят. Но защо тогава прави всичко по силите си, за да се върне при биологичната си майка? Знаейки, че тя ще я нарани?

Джини твърди, че там е забравила своята кукличка и че не може да живее без нея. Никой не я чува и разбира, затова решава да вземе нещата в свои ръце. Джини е готова на всичко, за да открие своята кукличка, преди да е станало твърде късно.

Дори да открадне, да излъже и да организира собственото си отвличане...Възможно ли е едно дете, затворено във вътрешния си свят, да избяга?

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !