Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Фики откраднал Гюлджан

отпечатай новината

18.01.2018 17:07 | Видян 2569 пъти

Фики откраднал Гюлджан

Фики Стораро откраднал булката си и поставил родителите си пред свършен факт. Младият певец въобще не им дал време да обмислят идеята за скорошна сватба. Бъдещите тъстове на красивата Гюлждан дори не познавали сватовете.

„Майка й и баща й не знаеха, че тя е у нас. Обадихме се и казахме, че сина ни я взе…”, сподели с усмивка Тони Стораро наскоро. Тогава Фики отлетял в Белгия, където живеела Гюлджан и където се запознали по-рано. „Взел я и хайде вкъщи. Аз не бях там, имах концерт. Звънна ми: „Дойдохме! Татко, трябва да се прибереш вкъщи, да извикаш по-възрастните, да се съберем…”. И аз: „Чакай да свърши концерта!”, разказа през смях Тони Стораро. Той допълни, че родителите на Гюлджан били, меко казано, изненадани, когато говорил с тях. Не били много доволни, че дъщеря им, без да ги попита, е отишла в дома на избраника си. „Все пак тя изведнъж в името на любовта директно си отива при човека – напълно в нашите традиции”, казва Стораро-старши, писа „Уикенд“.

Синът му споделил за Гюлджан часове след като се запознал с нея. Срещнал я на свое участие в Белгия, на което бил заедно с колежката си Галена. Още на следващия ден Фики поканил Гюлджан на кафе. Малко по-късно изпратил на баща си видео от тази първа среща, в което представил дамата на сърцето си и заявил: „Майко, татко, това е момичето, което много харесвам! Тя е бъдещата ми жена! Девствена е, никога не е била с друг”.

Тони Стораро си спомня, че първоначално си помислил, че синът му се шегува. Фики обаче продължил да се вижда с Гюлджан. „После се скараха малко, не си говореха, лапешки работи… Един ден ми казва: „На мен ми омръзна такъв живот, татко! Гледам ви с майка ми… Отиваш на участие, но като се прибереш вкъщи, имаш уют в семейството. Аз понеже нямам жена, много гаджета имам… Не знам къде се събуждам, в кой град…” Изглежда всичко омръзва!”, спомня си Тони Стораро.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !