Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мис България 2017 навря нос в съда

отпечатай новината

19.01.2018 09:30 | Видян 1768 пъти

Мис България 2017 навря нос в съда

Актуалната Мис България Тамара Георгиева се закани да съди медиите, които съобщиха, че е оперирала носа си. Макар последните снимки в профила й във Фейсбук да подсказват някаква промяна във външния й вид, тя отрича всякакви нови интервенции по себе си. „Скъпи приятели, обръщам се към вас с цялото си уважение, за да ви кажа да не вярвате на измислените и лъжливи публикации. Всички вие, които ме познавате, знаете, че от деня на избора ми за Мис България до днешна дата аз нямам направени никакви операции (да не говорим за интервенции в областта на лицето), както твърдят някои. Наистина не разбирам тази агресия, насочена към мен. И за да защитя името, достойнството и авторитета си пред всички вас, аз няма да мълча.

Ще сезирам компетентните органи в страната за всички неверни твърдения написани срещу мен", написа Георгиева.

Това няма да е първото дело, което ще се заведе за уронване на престижа на конкурса, който предизвика бум на негативни реакции срещу избора на 24-годишната дизайнерка за най-красива в България. Организаторката на събитието Ирина Папазова тогава обяви, че ще подведе под отговорност жълти издания.

Сред подадените искови молби има четири срещу физически лица и две срещу юридически.

Тамара е категорична, че коментарите по неин адрес не могат да я обидят, защото присъствието й прави по-голямо впечатление от носа й. „Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план“, изповяда се тя. Преди да спечели 28-ото издание на престижния конкурс у нас, Георгиева стана Лейди България 2017.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !