Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

6-тите Хип-хоп награди взривяват София на 8 февруари

отпечатай новината

22.01.2018 12:31 | Видян 1191 пъти

6-тите Хип-хоп награди взривяват София на 8 февруари

На 8 февруари в зала ЕФЕ на хотел Маринела София ще се проведат бляскавите 6-ти годишни Хип-хоп награди. Вече са в продажба VIP куверти и билети за уникалната по рода си церемония, която ще стартира точно в 20:00ч.

Настаняването е от 19.30 часа (местата се пазят до 20.00 ч., след този час организаторите не носят отговорност за тях). VIP кувертът е на цена само от 50 лв. и включва алкохол, безалкохолни и лек кетъринг.

За компания, която закупи цяло сепаре (10 човека) ще получите 10% отстъпка от цената.За VIP куверти и билети може да пишете на имейл: info@359group.com или на телефон: 0879 444 485.

Тази година по време на музикалното събитие на годината на сцената ще излязат Dim4ou, ALEX P., SECTA official, Големия & Nomebuskeis, Murda Boyz, Vessy Boneva и Svetlin Kuslev. След края на церемонията най-върлите фенове и родните звезди ще се забавляват на мега афтър парти с участието на 100 KILA, Dim4ou, DIONA, DJ George, DJane Alexa.

Цената на билетите е 20 лева. Предварително закупените билети и куверти от организаторите и от мрежата на Ивентим важат и за афтър партито. Само за него ще се продават на място от 21.30 часа за 20 лв. на човек, без ВИП, единствено, ако има свободни места след финала на  церемонията.

Присъствието на лица под 18 години е абсолютно забранено, дори и с присъствието на придружител. Следете всичко за най-голямото музикално събитие в България на: http://www.359awards.com/

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !