Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гущеров и Светлана проговориха след пиянския мегаскандал

отпечатай новината

23.01.2018 15:33 | Видян 2821 пъти

Гущеров и Светлана проговориха след пиянския мегаскандал

Бизнесменът Християн Гущеров проговори за пръв път след мегаскандала, в който се забърка преди дни.

Милионерският наследник и гаджето му Светлана Василева признават в първото си съвместно интервю пред списание LOVE style, че се сгодяват на 28 януари.

На щастливото събитие двамата няма да бъдат само с най-близките си, а са поканили 70 човека и гост-изпълнители. На тази дата те правят шест месеца, откакто са заедно.

Както БЛИЦ писа първи, Гущеров-младши бе арестуван след пиянски запой и последвал скандал с други мъже в заведението, в което преди години бе наръган и Багата.

„Първоначалната ни идея беше да отбележим тази половин година. Но Хриси ме сюрпризира, като каза, че ще има и годеж. Много се зарадвах. По време на фотосесията за вашето списание той падна на колене и ми даде годежен пръстен. След това като излязохме на двора, там ме чакаше кола с красива панделка. Валеше сняг и беше много романтично”, споделя Светлана пред списание LOVE style, цитирана от БЛИЦ.

Християн иска да се оженят през лятото и е задействал  развода си с фолкпевицата Мария. „Вече сме избрали мястото на сватбата, но засега ще го запазим в тайна. Със сигурност ще бъда с дълга рокля. И всичко ще е украсено с рози. Представям си една красива сватба на открито с много гости”, разкрива Василева.

С любимият ѝ искат да имат две деца, но блондинката е съгласна и на повече.

Християн признава с ръка на сърцето, че Светлана е голямата му любов. По време на кратката им раздяла през декември, бизнесменът осъзнал, че тя е неговият човек на сто процента. Хубавицата също смята, че благодарение на тази раздяла станали още по-близки и разбрали, че искат да създадат нещо заедно.

„Родителите ми я приеха много позитивно. Те винаги са заставали зад мен, за което безкрайно им благодаря. Никога не са ми се бъркали в моя личен живот и винаги подкрепят моите решения”, категоричен е Гущеров.

Не е ясно как ще се отрази екшъна с полицията на годежа на двамата влюбени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !