Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кои бяха пренебрегнати от Оскарите

отпечатай новината

25.01.2018 11:50 | Видян 2556 пъти

Кои бяха пренебрегнати от Оскарите

Номинациите за тазгодишните награди Оскар станаха ясни вчера и в общи линии грандиозни изненади липсваха – пак номинираха Мерил Стрийп (счупи собствения си рекорд с 21-ва номинация), основните претенденти за отличия са добре познатите ни фаворити „Формата на водата“, „Три билборда извън града“, „Phantom Thread”, „Най-мрачният час“, “Дюнкерк“, „Вестник на властта“, “Call Me by Your Name“... Кои обаче бяха пренебрегнати?

Смяташе се, че този път Анджелина Джоли ще намери място сред номинираните за Оскар с режисираната и продуцирана от нея драма „First They Killed My Father“, но в крайна сметка това не се случи – нито тя, нито някой от актьорите намери място в списъка с номинираните.

Очакваше се, че и Мишел Уилямс ще намери място в категорията за главна женска роля за играта си във „Всички пари на света“, но това не се случи. Стига й номинацията за Златен глобус.

Очаквано пренебрегнат се оказа обаче Джеймс Франко. След като спечели Златен глобус за играта си в „The Disaster Artist“, той се оказа сериозен претендент и за Оскар, но пък точно тогава се появиха обвинения и спрямо него в непристойно поведение и в крайна сметка сега го няма сред номинираните.

Докато Мерил Стрийп се радва на 21-та си номинация, колегите й от филма „Вестник на властта“ Том Ханкс и режисьорът Стивън Спилбърг бяха пропуснати. Очакваше се и Джуди Денч да бъде сред номинираните за главна женска роля във „Victoria & Abdul“, но името й не бе обявено. Изненада беше и отсъствието на Мартин Макдона в категорията за режисура за филма „Три билборда извън града“.

Източник: eva.bg
Снимка: getty images/guliver

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !