Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Юлияна Дончева и Ива Екимова се завръщат на екран

отпечатай новината

25.01.2018 13:08 | Видян 2303 пъти

Юлияна Дончева и Ива Екимова се завръщат на екран

Снощи бе излъчен поредния епизод от най-изкусителното кулинарно предаване. На водещата Петя Раева гостуваха Юлияна Дончева и Ива Екимова. Двете дами се развихриха в кухнята и приготвиха две от най-любимите на всички българи блюда. Салата капрезе е специалитетът на Юлияна, която от години набляга на здравословното хранене и не пропуска възможността да разкрие нови приложения на супер храните. Самата тя наскоро издаде книга, в която разказва, че споделените знания и опит са стъпка към щастието и смисъла на живота.

Книгата „Код червено: Моята истина за храната“ авторката подарява на домакинята, като пожелание за вдъхновение, откриване на личния баланс и осъзнатия избор. Пред Петя Раева стилната дама разкрива, че посвещава дълги години на търсенето на най-добрите решения и правилния избор на здравословна храна и движение за себе си и любимите си хора. Пред Петя и Ива Юлияна споделя своята философия за пълноценен живот, като ги провокира да се поинтересуват от ежедневните предизвикателства, които стоят на пътя на щастието ни.

 Ива Екимова приема предизвикателството, а за събеседничките си приготвя яйца по панагюрски, като подчертава, че това е сред любимите й храни напоследък, защото една порция напълно отговаря на изискванията й за стойностен хранителен баланс. Юлияна и Ива разкриват пред Петя Раева, че съвсем скоро се присъединяват към големия екип на Code Fashion TV, стартирайки ударно втория сезон на едно от най-обичаните предавания в ефира на медията – „Дами канят”.

 Дамското шоу ще се излъчва всяка неделя сутрин от 10.00 часа по Code Fashion TV. То ще изобилства от любопитни теми и гости. „Здравословно със Силвия”, „Намигване по женски с Пария”, „Моден подиум” и „Актуално” са само част от рубриките, които ще зареждат неделната утрин с полезна и актуална информация. В „На високи токчета” и „Без вратовръзка” Юлияна и Ива ще срещат публиката с любими звезди, представители на музиката, театъра, киното и изкуството, а първият епизод на „Дами канят” ще се излъчи на 28-и януари.

„Вечеряй с Петя Раева”, „Дами канят”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Mtel, Bulsat fusion, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !