Бели орхидеи и черен шоколад откриват...

С букет от над 100 бели цветя и черен шоколад Лили...

Магда спретна погача за дъщеря си

Магда спретна истинска погача за дъщеря си. Красивата...

Забраниха новата песен на Ивана, след като се превърна в хит

отпечатай новината

25.01.2018 15:59 | Видян 1162 пъти | Коментар 1

Забраниха новата песен на Ивана, след като се превърна в хит

Грандиозен скандал съпътства появата на новата песен на Ивана – „Твое копие”, която излезе в първите часове на новата 2018-а година.

Две седмици по-късно, точно когато парчето се превърна в един от най-големите хитове, клипът бе изненадващо спрян от „YouTube”, писа „Уикенд“.

Едва преди дни стана ясно каква е причината. Разяснението се появи в официалната фейсбук страница на певицата на народа: „Извиняваме се за причиненото неудобство на всички абонати в „YouTube”, които към момента не могат да гледат клипа на новата ми песен „Твое копие“. Видеоклипът временно е блокиран заради неоснователно и неправомерно заявени претенции от страна на текстописката на сръбската версия на песента – Йелена Трифунович“.

Оказа се, че поетесата е наклепала българския екип, че е откраднал труда й. Истината обаче е коренно различна. Песента „Твое копие“ е кавър на „Poludela” на Сека Алексич и авторските права са коректно изчистени още преди половин година. Българският текст е дело на Мариета Ангелова и няма нищо общо със сръбския. Текстописката обаче също настоява за авторски отчисления, въпреки че няма основания. Докато спора се изясни, „YouTube” е премахнал клипа от платформата.

„Изумена съм от този абсурд. Вероятно ще заведа дело за набеждаване в престъпление, в момента се консултирам с адвокати. Лошото е, че песента тъкмо взе да става огромен хит и в един момент изчезна от най-големия сайт”, бясна е Ивана.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
01
ванушка 25.01.2018 16:47ч.

за ивана наскоро излезе измислена статия че заприличала на 20-годишна девойка..колко била стана хубава. Верват ли си тия???щерка й сигурно рприлича на пеленаче. Ивана е толкова зле физически грозно "оправена" от поредните козметици,фризьори, стилисти и т.н. Лицето й е като на дебел слон и все подпухнала като че ли всеки ден си бие инжекции или други неща -разкрасителни си прави дето според нея й отиват. То красотата не се нуждае от корекции или друго. Господ ДАЛ само на заслужилите.