Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Емануела показа мъжа до себе си

отпечатай новината

25.01.2018 16:15 | Видян 3581 пъти

Емануела показа мъжа до себе си

Певицата Емануела проговори за новия си приятел Мартин Николов пред списание LOVE style. Двамата имат връзка от шест месеца. „Все още не живеем под един покрив, но постоянно сме заедно. Той се разбира прекрасно и със сина ми Митко-младши, все пак детето е част от мен”, разкри Емануела пред списанието.

Мартин беше неотлъчно до изпълнителката и на третия рожден ден на детето и го зарадва с огромен автомобил с дистанционно управление. На партито дойде и таткото на Митко-младши – милионерският син Димитър Динев, с когото изпълнителката доскоро беше във война. Двамата вече са в нормални отношения. Той вижда сина си за по седмица всеки месец.

Динев също отрупа наследника си с подаръци за рождения му ден и пристигна в компанията на моделката Гери Дончева. „Мити е дете, за което цял живот съм мечтала – добър, спокоен, усмихнат, общителен и много умен. Все още не ходи на градина, най-вероятно ще тръгне от пролетта. Когато съм на участия или съм ангажирана, ми помага майка ми и детегледачка”, сподели още Емануела пред списанието.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !