Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Димитър Рачков със свое шоу в театъра

отпечатай новината

25.01.2018 16:46 | Видян 2538 пъти

Димитър Рачков със свое шоу в театъра

Актьорът Димитър Рачков стартира свое шоу. Комикът, който разсмива публиката със скечове и вицове от малкия екран, вече ще се изявява и на театрална сцена.

Най-новите инициативи на актьора са идеята за авторски моноспектакъл, който ще носи името „Забраненото шоу на Рачков”.

Той обаче няма да се играе на малкия екран, а на голяма сцена, пише „Телеграф”. През последните години Рачков се изявяваше предимно в телевизията и сериозно загърби изявите си в театъра.

Неведнъж той е признавал, че сцената му липсва, но не му остава време, тъй като е много натоварен покрай участията си в различни телевизионни предавания.

Сега актьорът има отново възможност да се изяви и то на театрална сцена. По време на постановката, в рамките на 100 минути, актьорът ще забавлява публиката със скечове от типа на„Лъжат ли ни рекламите”, „Какво се случва зад кулисите на новините”,”Какво работи продуцентът?”, „Имат ли край сапунените сериали?”.

Все пак актьорът няма да е съвсем сам. Той ще си партнира с лица от публиката, които ще кани на сцената. Самият Рачков осъзнава колко е трудно подобно предизвикателство, но въпреки това е решил да предприеме тази стъпка.

Първите му изяви ще бъдат на 28 и 29 март от 19 часа във Фестивалния и конгресен център във Варна.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !