Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Това ли е секссимволът Ким Кардашян?

отпечатай новината

27.01.2018 09:00 | Видян 2305 пъти

 Това ли е секссимволът Ким Кардашян?

Папарашки снимки на Ким Кардашян от Малибу потресоха феновете, които си задават въпроса „Това ли е прословутият секссимвол?".

Риалити звездата се разходи по плажната ивица, облечена, или по-скоро съблечена, в тоалет, разкриващ пищният бюст и задните части (виж по-долу). Но визията няма нищо общо с натруфените и обработени кадри на фотосесиите ѝ, както и в социалните мрежи.

Изключително дръзката ѝ визия не оставя много на въображението и разкрива Ким както майка я е родила. А гледката определено не е секси.

Междувременно тръгнаха слухове, че Ким Кардашян и Кание Уест са се обърнали отново към сурогатна майка, за да се сдобият с четвърто дете.

Ким не чака дълго и написа на страницата си в Twitter – „Фалшива новина“, с което стана ясно, че подобно желание двамата засега не изпитват.

На 15 януари 2018 г. Ким и Кание приветстваха на бял свят своето трето дете, което бе износено от сурогатна майка. Ким неведнъж е казвала, че това не е било лесно за нея.

Тя искала през цялото време да е с нея, за да следи как се развива нейното бебе. По медицински причини Ким не го износи.

Засега двамата родители не бързат да показват малкото, чието име е Чикаго Уест. Говори се, че риалити звездата ще иска баснословна сума за снимка на новородената си дъщеря.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !