Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бербо и Ивет с известни татуировки

отпечатай новината

10.02.2009 11:00 | Видян 25335 пъти | Гласували 4

Бербо и Ивет с известни татуировки

Чужденците забелязаха и ръцете на Бербатов! За краката е ясно – звездата на българския футбол успява да се отличи в Манчестър Юнайтед, за това четем и слушаме всеки ден...

Този път обаче един от най-популярните сайтове за татуировките на световни знаменитости е обърнал внимание на Бербо – vanishingtattoo.com . Иначе татусите на Митко си ги знаем – на вътрешната страна на двете предмишници, като на дясната забелязваме изписани китайски йероглифи. Футболистът не е единственият българин, забелязан от сайта – на буквичката „Л“ виждаме и спринтьорката Ивет Лалова. Както и кратко описание на ефектната и татуировка около пъпа й.

Подобна българска страница (за описание на татусите на знаменитости) обаче няма. А изрисувани сред БГ известните личности съвсем не липсват. Заклейменият за ъндърграунд визуален магнит краси телата на музиканти, спортисти, актьори... Самият Джон Галиано още преди години заяви, че трайбъл елементите, сред които перманентни рисунъци върху кожата и пиърсинги, никога няма да излязат от мода. Затворническите татуировки с нечие женско име и тези на моряците с котви и русалки останаха почти изцяло в зоната на вицовете, а майстори-татуисти изработват уникални дизайни специално за своите клиенти.

Световните медии от години шумят около всяка нова татуировка, която някоя от знаменитостите си направи. Бербо и Лалова вече са в тези редици. Не е ли време да обърнем внимание и на другите?

автор: Нинко Евгениев

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !