Непочистени от дървесна и храстова...

Непочистени от дървесна и храстова растителност язовири...

Българин първи в света по химия,...

"Българин е най-добрият по химия в света! Ето го...

Майка на 5 деца и армейски готвач напират за Hell's Kitchen

отпечатай новината

26.01.2018 10:20 | Видян 6037 пъти

Майка на 5 деца и армейски готвач напират за Hell's Kitchen

Човек, готвил боб чорба за армията, гурме факир, градил менюто на хотел от световна верига и майка на пет деца, която не е стъпвала в професионална кухня, са част от кандидатите за Hell's Kitchen.

Девет към девет ще бъде съотношението между мъже и жени, допуснати до кулинарната битка, чиито старт е на 27 януари по Нова. Всички те ще премерят черпак и фантазия както за чека от 100 000 лв, така и за опцията да се присъединят към екипа на ресторанта на Виктор Ангелов.

Ден по-рано в прайм тайма на bTV зрителите ще могат да гарнират вечерята си с лафовете на Лео Бианки, Андре Токев и Петър Михалчев в Master Chef. За да заслужи чека за 100 бона и курс с преподаватели на световно ниво в академията Le Cordon Bleu в Лондон, бъдещият победител трябва да докаже, че е готов да надмине очакванията дори към професионалистите и да промени живота си.

Строгото, но справедливо жури ще предизвика информираността, опитът, гъвкавостта, изобретателността, естетиката, организацията и бизнес мисълта на претендентите, за да създават авторско изкувство от храна.  


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !