Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Агенция Визаж с нов календар

отпечатай новината

26.01.2018 12:25 | Видян 2169 пъти

Агенция Визаж с нов календар

Този сезон на мода е естетвената красота, а снимките с фотошоп остават в миналото. Затова моделите на модна агенция Visages застанаха пред обектива на Костадин Кръстев – Коко във възможно най-натуралния си вид. Новият календар на агенцията, който е част от проекта Flawless, беше представен по време на бутиково парти в столичния Bedroom Premium Club, а сред първите, които видяха черно-белите фотоси от лимитираното издание бяха Любен Дилов – Син, Христо Сираков, Мартин Карбовски, Ивайло Нойзи-Цветков, Диана Любенова, Лес Уелдън, Ива Екимова, актрисата Лорина Камбурова и изпълнителите Венци Венц и Михаела Маринова.

За мен е изключително удоволствие да представя този календар, който реално показва ценностите, на които винаги съм държала, още от самото създаване на Visages и те са, че жената трябва да е натурално красива, да е с хубава кожа и да излъчва чар. Да направим фотосесия с аналогов апарат, да изчакаме докато проявим лентата и после с трепет да разгледаме снимките на хартия – това беше емоция, която си заслужава, защото показахме, че красотата може да бъде и естествена и неподправена. Такава, на каквато винаги съм държала.“, заяви Жени Калканджиева по време на представянето на календара на модната агенция.

Красиви жени, над 300 ВИП госта и истински купон до зори – събитието на Visages даде старт на парти годината, а на сцената се качиха куп звезди, сред които бяха и финалистките в петия сезон на X factor Йоана и Ева. И понеже да разбереш женската красота хич не е лесна задача, изненадата на вечерта поднесе VenZy с премиерата на новия си сингъл „Сега разбирам”. Култовият изпълнител представи парчето за първи път, а публиката го изпрати с аплодисменти.

„Мис България“ Габриела Василева влезе в ролята на водеща на вечерта, а момичетата от календара се превърнаха в звездите на партито, което продължи до малките часове на нощта. Ирена Милянкова, Мария Митева, Куини Алис Николова, Анастасия Димитрова, Елисавета Стоянова и Соня Гиса са лицата, които представиха натуралната красота в проекта Flawless. Стайлингът е на Августина Маркова-Тути, а за косите в тази истинска фотосесия без фотошоп се погрижи Благовеста Маркова за Georgi Petkov Salon с продуктите на Schwartzkopf Professional. Гримът пък е дело на страхотния Слав Анастасов.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !