Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Динко брои 5 бона на Дебора

отпечатай новината

26.01.2018 16:00 | Видян 5061 пъти

Динко брои 5 бона на Дебора

Ловецът на бежанци Динко от Ямбол помогна на фолк певицата Дебора за новата ѝ песен.

Той ѝ дал 5 000 лева, които изпълнителката използвала, за да реализира новия си проект. В знак на благодарност за щедростта му, тя го поканила да участва във видеото към парчето, което е посветено на хейтърите, които я съсипаха след участието ѝ във ВИП Брадър.

След приключването на формата непрекъснато се шушука, че между ямболията и Дебора има нещо повече от приятелски симпатии. Все още обаче липсват доказателства и не можем да бъдем напълно сигурни в разнасящата се клюка.

Новата песен на Дебора се казва Луд си по мен. В лентата тя се е облякла предизвикателно и върти секси дупе по боди с прашка и жартиери. После маха излишните дрехи, остава по сутиен, а после и без него.

При монтирането на клипа са допуснали гаф – на един от кадрите, на които тя се съблича, лъсва зърното на Дебора. После брюнетката остава съвсем гола, а по нея се стича неоново-светеща боя.

После певицата се появява с трета визия – сако на голо и забрадка върху главата, пише седмичник. Стайлингът ѝ е изкопиран от последната колекция на Версаче.

Великата Наоми Кембъл лъсна на корицата от октомврийския брой на списание Вог се появи пременена по същия начин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !