Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Владо Пенев се събира с жена си

отпечатай новината

26.01.2018 17:31 | Видян 9987 пъти

Владо Пенев се събира с жена си

Владо Пенев, изиграл ролята на култовия инспектор Попов в Под прикритие, се събра с единствената си засега съпруга и майка на дъщеря му Яна-Мария Пенева.

Навремето, бракът на актьора с кукловодката трае само седем години. Когато дъщеря им навършва 7 години, двамата се разделят, като Мария отпрашва да живее в чужбина, а Владо поема родителските права над момичето.

В интервюта Пенев е споделял, че с колежката му са развалили семейството, защото помежду им започнало да се усеща напрежение и не искали да живеят заедно само заради детето.

Не е тайна, че преди да се ожени за кукловодката, Владо Пенев е имал връзка с Марта Вачкова, която винаги говори за него като за "любовта на живота ѝ", пише ПИК. Сърцето на щерката на Григор Вачков е отдадено на актьора вече 3 десетилетия, като любовта им пламнала из кулоарите на ВИТИЗ.

Състудентите не само, че били гаджета, но и едва не минали под венчилото. Към него се опитвал да тласне младите и Вачков, който много харесвал избраника на дъщеря си.

В последните години Марта и Владо Пенев отново се сближиха, дори заживяха заедно на вилата на актрисата в село Бойковец ц Етрополския Балкан. Сестра Жекова от хитовия сериал Откраднат живот обаче е останала неприятно изненадана от това, че в момента изгората ѝ е в Лондон без нея и със своята екссъпруга.

Бившият културен министър е в английската столица от вчера, а в своя Фейсбук се похвали със срещата си с Мария Пенева. Двамата са се щракнали на Тауър Бридж, усмихнати и видимо щастливи от това, че са заедно, като изпращат специални поздрави на дъщеря си Яна.

Запознати издават, че Мария в момента живее в Лондон и Владо не е пропуснал възможността да се види с нея, макар и за кратко. Тази вечер заедно с актрисата Силвия Лилчева ще изнесат представлението Дуети пред българите край Темза, а утре поемат към Люксембург. На 28 януари пък ще играят пред нашенците в Брюксел.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !