Хайди Клум е гола и секси котка

Хайди Клум вече е на 44 години, но възрастта изобщо не я...

Ед Шийрън носи годежен пръстен

Британският хитмейкър Ед Шийрън се появи с годежен...

Гущеров и Гонзовица с таен и евтин годеж

отпечатай новината

29.01.2018 11:08 | Видян 1045 пъти | Коментар 1

Гущеров и Гонзовица с таен и евтин годеж

Арестуваният наскоро за побой Христиан Гущеров и плеймейтката Светлана Василева, известна в светското пространство като Гонзовица си спретнаха таен годеж, съобщава Телеграф.

По план събитието трябваше да бъде помпозно. 80 гости плюс гост изпълнители. Нещо като мини сватба. Вестник Телеграф обаче разкри, че годежът е минал изключително скромно. Причината да е не направят мащабно парти бил бащата на младоженеца - Добромир Гущеров, който бил категоричен, че ако синът му вземе Светлана за жена, ще го лиши от всякакви финансови облаги.

Именно по тази причина, Гущеров-младши и Светлана решили да направят таен годеж, с надеждата бъдещият свекър да не разбере. Гощавката се е състояла в Правец, като вместо първоначално обявената дата - 28 януари, това се е случило на 27-ми вечерта. Промяна е имало не само в датата, но и в мястото. На скромната вечеринка са били общо 10-15 човека.

До Гущеров била майка му. Родителите на Светлана също присъствали. Единствения липсващ от гощавката се оказа Добромир Гущеров, който както вече стана ясно е твърдо против втората сватба на сина си. Част от първоначално поканените гости също били част от събитието.

Фактът, че е нежелана от свекър си определено вгорчи празника на Светлана. В последните дни, единственото, което я зарадвало бил джипът - подарък, но и той се оказа не на нейно име и на лизинг. Близки до семейство Гущерови пък били категорични, че до сватба между двамата няма да се стигне.

Екип на „Телеграф“ потърси Василева за коментар, но тя не вдигна телефона си. Мобилният на Христиан Гущеров беше вдигнат от негов приятел, който заяви, че ще му предаде, но до приключване на редакционния брой, бизнесменът не върна обаждане.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
01
истина 29.01.2018 13:58ч.

оле какви наследници на бизнеса на Гущерови са се закачили за "опашката им". Тая Светлана Василева дали може нещо да работи, или от нещо да разбира. Тежко и горко на старшията на фамилията. Като остане съвсем неподвижен , едва ли снахата и синът ще управляват бизнеса му качествено. То само с ядене, спане, сране, пътешествия без края, обиколка на магазини и по заведения харчене на пари нестава. Тая държава така не се управлява. Егати и наследството