Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Яни и Вили от Фермата на гости на Гинчев в Берлин

отпечатай новината

29.01.2018 12:11 | Видян 3602 пъти

Яни и Вили от Фермата на гости на Гинчев в Берлин

Победителят от последния сезон на „Фермата“ Яни Андреев най-накрая успя да свали колежката си от шоуто Виолета Тодорова.

Двамата с вдовицата се сваляха през голяма част от предаването, а Виолета така и не отвърна на чувствата му, но не ги и отхвърли.

Месец и половина след края на предаването Яни успя да изпълни мечтата си – да види прасковката на Вили, както самият той се изрази в един от епизодите, писа „Телеграф“.

Във „Фермата“ двамата имаха доста закачки, но не престъпиха границата, макар да осъществиха няколко целувки и масажи пред камерата. След победата си в шоуто Яни заяви: „С Вили си прекарвах страхотно вътре и не мислехме непрекъснато за играта. Това направи престоя ни там много ползотворен и премина леко, без напрежение и битки. Отношенията ни в момента са чисто приятелски и 100% ще си останем такива и след предаването“.

Очевидно вече приятелството им е преминало на по-висша фаза. За зрителите остана тайна какво мисли майката на Яни за Виолета, която е вдовица и има две малки деца.

Влюбените си направиха романтична екскурзия до Берлин, където гостуваха на колегата им от шоуто Иван Гинчев и неговата съпруга, които са в очакване на второто си дете. От щастливите снимки в социалните мрежи се вижда, че те са се наслаждавали максимално на времето си заедно и са обиколили някои от най-интересните места в града.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !