Жена осъди агенция за запознаства, че...

Жена осъди британска агенция за запознаства, тъй като не...

Наум Шопов учи сценарии на плажа

Сексапилният доктор Борис Тасев от сериала...

Дарина Павлова възпя мъжете си в стихове

отпечатай новината

29.01.2018 14:30 | Видян 714 пъти

Дарина Павлова възпя мъжете си в стихове

Дарина Павлова е посветила цяла книга на мъжете в живота си. Бизнесдамата дори е натоварила актрисата Мартина Вачкова да й намери издател, който да издаде първата й стихосбирка.

По думите на близки до милионерката, която живее в Италия и САЩ, тя се определя като последователка на Елисавета Багряна.

„Казват, че имам талант, защо да не го използвам. Освен сценарий мога да творя и с думи в рими”, споделяла Дарина.

Тъй като от години идва в България само на почивка, Дарина предпочитала да пише на италиански или български. Тя е събрала над 1000 стихотворения, които скоро може и да видят бял свят.

Според приятели на бизнесдамата, Дарина има много повече творби—„50 пъти повече имам от някои класици, но това не означава, че са изключителни”, казвала Дарина.

Поезията на продуцентката е с любовна тематика. Началото било сложено с тъжни стихове, посветени на нейния покоен съпруг.

Павлова започнала да пише по съвет на психолози, за да се справи с шока от смъртта на Илия. „Така се роди идеята да продължа да пиша”, казва тя.

Върху белите страници са споделени терзанията й не са по Илия Павлов, но и по другите мъже в живота й. В една от последните творби място намира дори самият Силвио Берлускони.

Двамата остават приятели, въпреки че отдавна вече нямат връзка. И са готови да отворят вратите на домовете си всеки път, когато някой от тях има нужда от другия.   

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !