Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Неканеният Тръмп пожела щастие на Хари и Меган

отпечатай новината

30.01.2018 12:09 | Видян 1748 пъти

Неканеният Тръмп пожела щастие на Хари и Меган

Въпреки че бъдещата съпруга на принц Хари Меган Маркъл не спираше да критикува Тръмп по време на президентската кампания и явно показа симпатиите си към Хилари Клинтън, държавният глава на САЩ пожела щастие на нея и британския принц.

Доналд Тръмп така и не получи покана за сватбата, която ще се състои през месец май тази година, но в интервю пред известния британски водещ Пиърс Морган, което ще бъде излъчено в ефира на телевизионния канал Ай Ти Ви той обяснява, че се надява двамата да бъдат щастливи.

„Аз действително желая те да бъдат много щастливи. Те са една прекрасна двойка!““, казал Тръмп. Водещият не спести на президента поведението на Меган, която го критикува, но президентът не се поддаде на провокациите и отново заяви: „Добре, но аз все още се надявам те да бъдат много. щастливи!“

По-рано изданието Daily Mail съобщи, че принц Хари не е поканил на сватбата си действащия президент на САЩ. Поради тази причина той взел решение да не бъде сред гостите му и неговият приятел, предшественика на Тръмп Барак Обама.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !