Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

100 КИЛА, Елена Брусарска и Калина Паскалева ще водят 6-тите хип-хоп музикални награди

отпечатай новината

30.01.2018 16:18 | Видян 1430 пъти

100 КИЛА, Елена Брусарска и Калина Паскалева ще водят 6-тите хип-хоп музикални награди

Петкратният носител на титлата „Рапър на годинат“ 100 КИЛА ще е водещ на церемонията  в компанията на певицата Елена Брусарска и журналистката Калина Паскалева

По време на гала вечерта на 6-тите хип-хоп музикални награди участие ще вземат емблематични имена от комерсиалната и ъндърграунд хип-хоп сцена като: Dim4ou, Alex P, SECTA, Murda Boyz, Големия & NOMEBUSKEIS, Диона,Веси Бонева и Светлин Къслев.

След като разберем кой е Рапърът на годината, който ще получи своята награда лично от 5-кратния носител на титлата 100 Kila, вечерта ще продължи с разбиващо хип-хоп after party, с участието на 100 Kila, Dim4ou, Diona, Dj George и DJane Alexa.

Церемонията по традиция ще се проведе в топ локацията на София – зала EFE Hotel Marinela, на 8.02.2018 година, от 20.00 часа.

VIP кувертът е на цена от 50 лв. и включва алкохол, безалкохолни и лек кетъринг. Билетите са почти разродадени и местата са ограничени!

Цената на билетите е 20 лева. Предварително закупените билети и куверти от организаторите и от мрежата на Eventim важат и за афтър партито.

Само за афтър партито се продават на място, от 21.30 часа по 20 лв. на човек, без VIP, само ако има свободни  места след церемонията.

Присъствието на лица под 18 години е абсолютно забранено, дори и с придружител.

За VIP куверти и билети пишете на info@359group.com или на телефон: 0879 444 485

Всичко за събитието можете да следите на 359awards.com и във facebook.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !