Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Пускат втора дата за Криско в Чикаго

отпечатай новината

30.01.2018 17:05 | Видян 1593 пъти

Пускат втора дата за Криско в Чикаго

Истински фурор предизвика Криско на първия си лайв от турнето в САЩ. Хитмейкърът стартира обиколката си на 27 януари от Чикаго, градът с най-голяма българска диаспора, а капацитетът от спортния Escape Lounge бар бе разпродаден още около Нова година.

За да тушират истерията за билети, организаторите пуснаха втората дата и на 10 февруари стройният миньон от Габрово ще стреля със своята „Базука“ пред още 300 души срещу $35 вход.

По време на престоя си в Чикаго рапърът е отскочил за селфи на 94-ия етаж на „Джин Ханкок“, а при завръщането си за втория гиг ще се класира за маса в култови ресторанти като Red Lobster и Signiture Room. В Лас Вегас Криско ще стреля с рими днес, а в следващите два дни ще снима клип към новия си сингъл, научи „Монитор“. Близки до изпълнителя издадоха, че в Америка той е със своя другар по оръжие и съдружник в Adamand Кирил Киров-Кико.

С режисьора се сближиха в „Като две капки вода“ и от тогава Кико работи по всичките клипове на Криско. Лайфовете на звездата продължават около два часа, като за разлика от един фолк изпълнител например той не експериментира с носталгични кавъри (в Македония, където е суперпопулярен, Криско редовно завършва лайфовете си с акапела на „Македонско девойче“.

„Публиката реагира най-емоционално на „Шапка ти свалям“, както и на „Базука“, която чувам, че в България още малко и по кръщенета ще започне да звучи. Бисовете са два.“, коментираха за „Монитор“ очевидци на първия концерт на Криско в Чикаго.

източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !