Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Авторката на бестселъра Зад затворените врати с нов роман

отпечатай новината

31.01.2018 09:02 | Видян 1127 пъти

Авторката на бестселъра Зад затворените врати с нов роман

След големия международен успех на „Зад затворените врати“, на 6 февруари излиза новата книга на Б. А. Парис – „Срив“, с печата на издатебство „Хермес“.  Тя е напрегната психологическа драма и е подходяща за почитателите на „Момичето от влака“. Романът е обявен за една от най-добрите книги на 2017 г. от „Барнс и Ноубъл“ в категория трилъри.  

Кас празнува края на учебната година с колегите си учители. Късно вечерта се разразява буря и тя решава да се прибере по краткия път през гората. Минава покрай спряла кола с включени фарове. Жената зад волана не изглежда уплашена, затова Кас я подминава и забравя за нея. До следващата сутрин, когато научава от новините, че в гората е намерен трупът на млада жена. Кас изпитва угризения, но не смее да сподели дори със съпруга си.

Та нали той я е предупреждавал стотици пъти да избягва опасния горски път? Оттогава започва да забравя какво ли не: къде е паркирала колата, кода на алармата, как се пуска кафе машината. Дали не е напът да загуби разсъдъка си? Единственото, което така и не успява да забрави, е лицето на жената в колата. Жената, която можеше да спаси. И която й се струва смътно позната.

Чувството за вина не й дава мира и е подсилвано от мълчаливи телефонни обаждания и усещането, че някой я наблюдава. Кас осъзнава, че се намира на ръба на нервен срив и се нуждае от помощ. Но на кого може да се довери, след като вече не вярва дори на себе си?

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !