Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Емилия и Жорж Башур заедно от години

отпечатай новината

31.01.2018 12:24 | Видян 6630 пъти

Емилия и Жорж Башур заедно от години

Едва сега Емилия придоби смелостта да оповести публично, че има мъж до себе си. Певицата обаче премълчава факта, че е посещавала Жорж Фади Башур в Дубай през 2011 г.

Изпълнителката съобщи, че връзката им е от няколко месеца, но двамата се познават от години. Още през 2011 г., три години след раждането на сина й от Коко Динев – Иван, Емилия била засечена от българка в заведение в Дубай, където била в компанията на Башур. Според разказа на свидетелката двамата били в голяма компания, но било ясно, че между тях прехвърчат искри. Точно в този период Коко имаше афера с колежката на Еми – Преслава, която дори се сдоби с апартамент от Динев, писа „Галерия“.

Очевидно наранена, русокоската тогава стопля отношенията си с Жорж. Само няколко месеца след като е засечена с чужденеца в Дубай, фолк певицата обяви официално, че се е разделила с бившия собственик на „Кошарите“, лансирайки тривиалното обяснение, че са се скарали заради битовизми. След това даде втори шанс на връзката им.

През 2013 г. в светските среди плъзна мълвата, че певицата се среща с арабския бизнесмен на родна земя. Двамата били засичани в лъскави столични заведения, като отдалеч се виждало, че прекарват добре заедно.

Жорж Фади от години развива бизнес в родината ни, свързан със строителството. Вчера HotArena разкри, че освен Емилия, известна любовница на арабина е и Мис България Галена Димова. Да не говорим, че все още не е ясно дали е прекратил отношенията си напълно със съпругата си – красива московчанка.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !