Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Шеф Петров се опита да се поправи

отпечатай новината

31.01.2018 13:05 | Видян 2089 пъти

Шеф Петров се опита да се поправи

Преди няколко седмици шеф Иван Манчев събра близки и приятели на изискан коктейл по случай представянето на новата си книга „Кошмари и мечти“. На партито обаче се появил и неговият колега шеф Борис Петров, който нашумя покрай изявата си в последния сезон на „ВИП Брадър“.

Кулинарят не е бил сред поканените, издаде в-к „Шоу“. Преди началото на събитието шеф Таньо Шишков, който е дясната ръка на Манчев, разговарял с Деси Цонева. Двамата обсъждали шеф Петров, за когото Деси попитала дали е канен. Реакцията на Шишков била показателна, че не е. Уви, малко по-късно на вратата се задал самият Петров. Той поздравил Манчев и му дал 30 лв. за книгата му, разказва репортер на „Шоу“.

Говори се, че с появата си на партито Борис се опитвал да изчисти скандалния си имидж на гърба на по-известните готвачи. Факт е обаче, че е аутсайдер в кулинарните среди. Причина за това е изисканият му ресторант, който предизвиква завист, тъй като събира видни политици и бизнесмени.

А спомняте ли си шеф Петров как оплю Манчев? „Манчев няма капацитета на Гордън Рамзи, няма философията му. За Манчев беше много важно да се показва по телевизията. Той не е готвач. Той е мениджър. Неговата цел беше да мине на всички нива“, сподели преди време шеф Петров пред „Шоу“.

Говори се, че участникът-кулинар във „ВИП БРАДЪР“ 2017 не се разбира с всички известни готвачи, не само с Иван.

Източниик: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !