Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Шеф Петров и Милена Славова участвали във верижна катастрофа

отпечатай новината

31.01.2018 16:14 | Видян 2133 пъти

Шеф Петров и Милена Славова участвали във верижна катастрофа

Шеф Борис Петров и рокпевицата Милена Славова са участвали във верижна катастрофа вчера около обяд. За радост, инцидентът се е разминал без сериозни наранявания за всички участници, но пък е довел до скандал между звездите, пише Монитор.

Самата певица се оплакала в социалните мрежи: „Както си стояхме с една приятелка на светофар и чакаме зелено, шеф Петров не можа да спре и така ни надъни отзад, че ме болят сега ребрата и главата. За малко да си отхапя езика. А колата пред нас също го отнесе, защото той ни повлачи няколко метра и се ударихме в нея“. Милена намекнала, че известният готвач се разконцентрирал, тъй като гледал в телефона си, а не в пътя.

Шеф Петров, от друга страна, набеди изпълнителката на Истина, че си прави пиар на негов гръб. По неговите думи ударът бил безобиден, а причина за болежките на певицата е фактът, че тя шофира без задължителния колан.

„Естествено тя е баровка и не носи колан. Скрихме го от КАТ, за да ѝ спестим глобата. Всички в случая са добре, единствено тя си прехапала езика... Чакаме КАТ, всичко точно, разделяме се с усмивки и малки шеги, шофьорите даже си сменихме визитки, тъй като нищо кой знае какво не се е случило и изведнъж – гледам мрежата пламнала!“, добави още шеф Петров.

Той е категоричен, че катастрофата се случила вследствие на недостатъчната дистанция, която шофьорите в София спазват, за да не бъдат прередени на светофарите. Ударът се случил, след като таксиметров шофьор завил на кръстовището в последния момент.

„Друга кола спира рязко, след нея възрастна дама набива спирачки и спира на косъм и аз ги удрям отзад. Така, всичко това е ежедневие, ако джипа не го кара шеф Петров“, оплака се още известният кулинар.

„Добре, че не шофираше и не даде проба за алкохол“, заяде се шеф Петров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !