Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Георги Вълков представя страната ни на Manhunt international 2017

отпечатай новината

31.01.2018 17:30 | Видян 1606 пъти

Георги Вълков представя страната ни на Manhunt international 2017

Победителят в българският формат на престижния конкурс за мъже модели Menhunt 2017 с лицензиант Ирина Папазова заминава за далечната страна на усмивките Тайаланд,информират от ПРофайл.

От 20-28 ноември Георги Вълков ще представи страната ни сред модели от над 80 страни. Собственик и лицензиант на световната модна надпревара за мъже модели е Алекс Лиу от Сингапур.

В продължение на една година Вълков се подготвя за международната сцена и има амбициите да прослави името на красива България и постигне резултатите на Марян Кюрпанов и Али Алиев,които в историята на конкурса се наредиха в престижната класация топ 10.

Даниел Георгиев през 2012 представи стараната ни на същата тази сцена Royal Grand Theater в Бангкок и стана лице на топдизайнерите Дойче и Габана в Милано. Георги Вълков е родом от град Средец. За модния подиум го открива екипът на Атанас Лазаров през 2016 та за формата Мистър България в EFE Marinela.

Преди броени дни Георги застана зад фотообектива на модния фотограф Пейо Пеев, зад чийта креативност са заставали имена като Радост Тодорова Мис Вселена България, Роси Кирилова, Ice Cream, Колумбиеца, Георги Милков журналист 24 часа, Ася Капчикова, Ивайло Колев (изпълнител и победител в Бургас и морето), Михаил Белчев (певец и текстописец), Петя Алекса (певица), Александра Богданска, Александър Кадиев (тв водещ), Ева Георгиева, Насо и Алфредо Торес.

По време на снимките Вълков замръзва от студената вода,която изливат на снимачната площадка върху тялото му за да осъществят горещи и предизвикателни кадри на неустоим и секси модел.

"Голямо количество вода изразходвахме, докато се получат подходящите и правилни кадри. Голям студ беше.", припомня си и споделя пред медиите Менхънт България Георги Вълков и споделя още: "Но една от главните ми цели е свързана със световния моден подиум. Искам хората да се вдъхновяват като ме гледат на подиума и да давам добър и положителен пример за здравословен и правилен начин на живот. Това в момента ми е основната цел и силно се надявам да я осъществя."

За тренировъчния режим зад гърба му стои и се грижи фитнес иснтруктура Мартин Маринов , на който изцяло се доверява и вече имаме доста добри резултати. Подготвя се със стриктен хранителен режим и двуразови тренировки всеки ден.

Сутринта кардио тренировка, вечерта тренировка за отделните мускулни групи. За гардероба на достойния ни български представител пък ще се погрижат дизайнерката Мариета Славчева, Виолета Донкова и Петя Димитрова - Carducci, допълват още от ПРофайл.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !