Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Феноменални архивни кадри с Лепа Брена излизат отново наяве

отпечатай новината

01.02.2018 16:02 | Видян 3653 пъти

Феноменални архивни кадри с Лепа Брена излизат отново наяве

Появиха се уникални архивни кадри на легендата на сръбската музикална сцена Лепа Брена. Паметните фотоси и видеа от живота и кариерата на любимката на Балканите, която ще зарадва българската публика с концерт на 23 март в Арена Армеец, са събрани благодарение на многобройните почитатели на певицата от цял свят.

Излезлите отново наяве любопитни и интригуващи архивни материали ще бъдат включени в биографичния филм за звездата, описващ вълнуващия път на изпълнителката на Ti si moj greh към върха.

На някои от кадрите са запечатани и скъпи моменти от личния живот на юголегендата – непубликувани до този момент снимки на децата и семейството.

Биографичният филм, проследяващ едни от най-важните етапи от живота на великата Лепа Брена, ще бъде излъчен непосредствено преди началото на BEST OF шоуто ѝ в София.

Специално за събитието е подготвена по-кратка 30-минутна версия на лентата, която в оригинал ще е в три части по 40 минути.

Сръбската певица, която вече 35 години е на върха, обещава още шоуто ѝ на 23 март да бъде по-мащабно, впечатляващо и запомнящо се от когато и да било.

Концертът на Лепа Брена е на 23 март в зала Арена Армеец. Начало 20:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !