Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джино Бианкалана не иска да се връща в САЩ

отпечатай новината

01.02.2018 17:15 | Видян 2839 пъти

Джино Бианкалана не иска да се връща в САЩ

Победителят в шоуто Биг Брадър: Most Wanted Джино Бианкалана няма намерение скоро да се връща в Чикаго. На риалити героя му се усладил животът у нас и удължил престоя си.

„Хората ме разпознават по улиците, искат ми автографи, радват ми се. Харесва ми да съм известен!” , споделил Джино пред приятели.

Първоначално той планирал да хване самолета за Америка веднага щом участието му в риалити предаването приключи, но после размислил и решил да отмени заминаването си. Според запознати Бианкалана усилено си търсел жена и това била основната причина да остане в родината.

Той се надявал да си намери българска булка, която да го дари с наследник. Малко преди да влезе в Къщата на Големия брат, Бианкалана се раздели с последната си приятелка – полякинята Изабела.

На шестия месец от връзката им той я изненадал с годежен пръстен, но не след дълго отношенията им се обтегнали и разлъката не закъсняла. Джино е разказвал, че с Изабела се знаели от години, но се погледнали с други очи, когато той претърпя зверска катастрофа, от която още се възстановява.

Тогава синеоката красавица била плътно до леглото му, полагала грижи за него и това ги сближило, пише хотарена. Тя обаче не била готова да го дари с наследник и това подтикнало Бианкалана да разтрогне годежа.

Говори се, че риалити героят все още не е прежалил напълно фолк певицата Джена, с която също имаше връзка. Скоро след раздялата им изпълнителката на Пайнер се омъжи за музиканта Атанас Стоев и роди дете от него, докато Джино така и не успя да срещне сродна душа.

Този факт не му давал мира и оставил болезнен отпечатък в душата му. В светските среди се шушука, че Джена се държала изключително грубо с бившия си и дори не се поинтересувала от здравословното му състояние, когато през пролетта на 2016 г. претърпя зверска катастрофа с мотор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !