Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Глория засне усещане за мъж

отпечатай новината

10.02.2009 16:00 | Видян 24086 пъти | Гласували 7

Глория засне усещане за мъж

Съвсем скоро в ефира на “Планета” ТВ ще се завърти дългоочакваният видеоклип на песента “Усещане за мъж” на Глория. Преди броени дни певицата реализира видеото на песента, която се превърна в хит още преди официалната си видеопремиера. В песента, Глория отново провокира почитателите си с няколко нови визии, които подчертават харизматичното й излъчване. За своя стайлинг, Глория се довери на стилистката Августина Маркова – Тути, с която работи за първи път.

“Усещане за мъж” е заснет сред невероятната атмосфера на бутиков хотел в София, което допринася за естетската визия на клипа. Едновременно със снимките на видеото, Примата на българския поп-фолк засне и ексклузивна фотосесия. Глория позира пред обектива на фотографа Дилян Марков и съвсем скоро ще изненада феновете си с интересни фотоси.

Преди дни тя бе част от шумното парти по повод представянето на две нови книги на журналиста Кеворк Кеворкян. Певицата бе удостоена с лична покана от именития журналист, който не крие, че уважава Глория, освен като творец и като човек.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !