Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Убийството на Версаче е сериалът на момента

отпечатай новината

02.02.2018 12:00 | Видян 2587 пъти

Убийството на Версаче е сериалът на момента

Убийството на Версаче - повторението на втората серия е утре вечер в 10 по Фокс, е сериалът на момента. Не само заради участието на Пенелопе Крус като Донатела и Рики Мартин като любовника на дизайнера.

И до момента, също като в българските мафиотски убийства, не е ясно кой е поръчителят на престъплението. Знаем извършителя, но приписването на вината на откачалка е редовен номер, когато се планират подобни покушения.

Не бива да се забравя откъде е Версаче - от забутана част на втория най-мафиотски регион на Италия. И изведнъж прави бум в голямата мода. И оставя стотици милиони дългове след себе си, след като е убедил другите, че се е преборил с рака.

Разбира се, това е само кримката и драмата в историята. А в нея има също много блясък, чудесно показан от създателите на сериала сред легендарния и автентичен декор на имението на гения на Оушън Драйв в Маями.

Има и много любов или по-скоро много липса на истинска любов. Историята е супер актуална дори по линия на Истанбулската конвенция. Приятно гледане, още повече, че другият ни любим сериал - Скандал по Фокс лайф за политическата кухня на Белия дом, май съвсем се изтърка!

автор: СЛАВА

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !