Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Слай вдъхнови Яна Маринова за Привличане

отпечатай новината

02.02.2018 15:18 | Видян 2505 пъти

Слай вдъхнови Яна Маринова за Привличане

Холивудският ас Силвестър Сталоун послужил като вдъхновение на Яна Маринова за реализацията на филма Привличане. Лентата, която ще дебютира на голям екран на 23 февруари, е първият проект, продуциран от звездата.

„Всичко започна с Роки. Някой си ми обясняваше, че Силвестър Сталоун не бил добър актьор, че играел едно и също... А в главата си чувах собствения си глас “Да, ама си е продал кучето, за да направи мечтания филм...” Тогава си казах, че повече няма да слушам никого. Ще направя филм, който аз да харесвам. Добре, че се намериха професионалисти, които да ми повярват. Благодаря ви, приятели!“, обяснява актрисата в социалните мрежи.

Сред най-големите трудности, които срещнала по време на работата си по филма, пък била задачата да убеди копродуцента си Башар Рахал в стойността на проекта.

„Той беше доста скептичен, беше повече бизнес настроен и ми беше трудно да го убедя да започнем с филма. Вече имахме парите и му казах: „Хайде, Башар, давай да го правим“, а той беше „Не, не, откъде да знам дали не е поредната глупост.“ Фактът, че го убедих ми помогна сякаш да преодолея страха си“, категорична е още Маринова, пише Монитор.

Сюжетът на Привличане ще се завърти около опитите на група тийнейджъри да се изкачат на върха на хранителната верига в частно училище, а в униформите им се вмъкват Луиза Григорова и Радина Боршош.

Салса битките на дансинга също попадат в епицентъра на събитията, като за ролята си Маринова се подготви с тренировки при Атанас Месечков, който придоби популярност покрай участието си в Dancing Stars.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !