12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Ваня Червенкова и Лидия Скалата комплексират миски

отпечатай новината

02.02.2018 15:33 | Видян 4263 пъти

Ваня Червенкова и Лидия Скалата комплексират миски

Бизнесдамите Ваня Червенкова и Лидия Станоева без проблем могат да комплексират с визията си болшинството миски и плейметки.

Двете бяха рамо до рамо на участие на рапара 100 кила.

Той пък се оказа най-големият романтик в родния шоубизнес, пише хотарена. По време на последното му клубно участие постави своеобразен рекорд, като подари на 100 жени по една роза в рамките на само една своя песен.

Докато изпълняваше хита си Няма такава жена той изненадващо извади огромен букет  и буквално за 5 минути успя да предизвика истински фурор сред купонясващите дами в Bedroom.

Ваня Червенкова и Лидия Станоева бяха във ВИП-зоната на клуба непосредствено до сцената, а Ваня не сдържа емоциите си в социалните мрежи:

„Благодаря на „явлението“ 100 Кила за това, че ме накара да изпитам невероятно чувство на гордост, дори и в нощно заведение с неговите гайдари от Смолян!!!"

Червени рози от Килата получиха и някои от най-горещите родни красавици - плеймейтките Златка Райкова и Нора Недкова, актрисите Луиза Григорова и Мария Силвестър, моделите Ирен Онтева и Олга Модева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !