Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Фитнес осъди Йоко за 2 бона

отпечатай новината

05.02.2018 13:08 | Видян 2000 пъти

Фитнес осъди Йоко за 2 бона

Осъдена, без изобщо да подозира и със запор от над 2000 лева в банковата си сметка бе сюрпризирана неприятно през седмицата Йоана Захариева-Йоко.

По молба на Спортен клуб "Пулс" съдия изпълнител погна певицата и дипломирана актриса. Преди време Йоана сключва едногодишен договор за ползване на услугите на фитнеса с  месечна такса на стойност 50 лв. В един момент обаче отключва диабет и тръгва по болници.

"Тук е моята грешка, трябвало е в този момент да прекратя договора си. Но фитнесът и таксите изобщо не са били в съзнанието ми. И две години след цялата галимация, понеже договорът ми е бил в рамките на една година, вече е изтекъл, забравила съм за него, и стигам до момента, в който сметката ми е блокирана. Някой умен човек е измислил тази схема, а аз съм артистка в крайна сметка и съм скочила в този капан. Няма спор, фитнесът е номер 1 с набор от уникални услуги, но има още много хора със запори като мен", разказа пред "Жълтите новини на ПИК, патилата си Йоана.

Пред водещата Елияна Василева певицата разказва, че успяла да намери телефона на собственика на фитнеса и да му разкаже за проблема. „Разбрахме се по мъжки, свали запора за 24 часа“.

Според Йоана това е схема и твърди, че има и други изгорели като нея. „Преди подписването на договора те карат дфа подпишеш и записна заповед, която те си я прибират. Те взимат правата ти и могат да правят каквото си искат“, казва Йоко.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !