Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Plamen De La Bona & Sheid представят Las Vegas

отпечатай новината

05.02.2018 17:26 | Видян 1012 пъти

Plamen De La Bona & Sheid  представят Las Vegas

Las Vegas  е съвместна продукция на България, Италия и Англия. Музиката и аранжиментът са на Plamen De La Bona (Пламен Бонев) и италианския DJ Sheid (Pierandrea Pitton). Текстът е на Dawn Gabrielle Gayle от Англия. Режисьори на лентата са Plamen De La Bona (Пламен Бонев) и DJ Sheid (Pierandrea Pitton).

Клипът е сниман в Лондон и Лас Вегас. По-голямата част от снимките са изцяло на нощен режим с кадри от клубния живот в мегаполисите. Las Vegas е трети сингъл за четири месеца на певеца и актьор Plamen De La Bona в българския ефир.

В края на 2017 г. изпълнителят представи авторските сингли How Lucky I am и  Falling From Grace. Пламен Бонев приключи записите на три песни на български език и подготвя видеореализацията им.

Пламен Бонев с артистичен псевдоним Plamen de La Bona, работи в България до 2000 година. През същата година Пламен заминава за Лондон, където продължава музикалната си кариера, музикално и артистично образование.

Става част от клубната сцена на мегаполиса, издава сингли, албуми, участва в музикални шоута, като изпълнител и водещ на театралните партита на мюзикълите на лондонския WEST END.

Снима се в във филми, тв сериали и реклами.  2017 г. Plamen De La Bona участва и стига до четвъртфинала в The Voice Of Finland, с ментор Michael Monroe, Hanoi Rocks. С изпълнението на Bamboleo Gipsy Kings, българинът изправи на крака публика и жури. Участието му в The Voice Of Finland е отразено във финландските медии. Месец октомври Plamen de La Bona представи в България сингъла How Lucky I am.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !