Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кайли Дженър издаде името на бебето

отпечатай новината

07.02.2018 12:58 | Видян 1795 пъти

Кайли Дженър издаде името на бебето

Кайли Дженър стана майка на 1 февруари, но едва днес разкри как се казва дъщеричката й.

Риалити звездата публикува снимка на малкото момиченце, което е хванало ръката й, а под кадъра е споделила, че му е Сторми Уебстър. Уебстър е истинското фамилно име на гаджето на Кайли – Травис Скот. Източници разкриват пред E! News, че името е избрано още преди появата на малката принцеса. Двойката дори е посетила магазин за бебешки стоки в Лос Анджелис и e поръчалa няколко предмета, включително детско креватче, на които е било написано “Сторми”.

През уикенда Дженър разкри новината, че с Травис Скот са посрещнали първото си дете. Тя дори публикува видео, в което споделя кадри от цялата си бременност до появата на малката Сторми.

Близки до Кайли, описват първите й дни като майка като “най-щастливите в живота й”. “Тя чувства, че да бъде майка е истинското й призвание и няма нищо, което да се сравни с него”, споделят източници пред E! News.

“Прибирането на бебето вкъщи е най-голямата радост и най-святото преживяване. Тя е толкова развълнувана и щастлива. Кайли вече чувстваше, че е готова да посрещне бебето и броеше седмиците до появата му. Тя не можеше да повярва, че това ще е завинаги, че то най-сетне ще е в ръцете й и приключението тепърва ще започне.”

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !