Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Гала показа къщата на Мегз в Раковски

отпечатай новината

07.02.2018 13:29 | Видян 2727 пъти

Гала показа къщата на Мегз в Раковски

Вчера екипът на „На Кафе” успя да превземе още една част от личното пространство на Мегз. Гала гостува на красавицата в дома й в Раковски. Каканашева досега не беше показвала дори снимки от къщата, в която е израснала.

Мегз е споделяла хиляди пъти из медиите, че е израснала в бедност и мнозина смятаха, че амбициозното миньонче най-вероятно се срамува от родния си дом.

За учудване на Гала, обаче, в Раковски Каканашева ги посрещна в голяма четири етажна къща с метални порти и двор. Обзавеждането на къщата също не изглеждаше да е сиромашко. По стените имаше картини и старинни украшения. А мебелите бяха от масивно дърво в червено и кафяво.

Екипът на Гала реши да не засяга темата за разминаването от разказите на Мегз и действителността, явно, за да не я злепостави в ефир и се съсредоточи върху детството на красавицата.

Майка й показа нейни снимки като дете и сподели, че е имала характер още докато е била в корема й. Мегз искала да излезе още в 4-тия месец и се наложило майка й да бъде в болница до 9-тия за задържане. После пък когато дошъл момента на раждането, твърдоглавата Мегз решила, че няма да излиза и майка й се борила 7 часа с раждането. Накрая красавицата се родила полумъртва и без да изплаче и се е наложило да я спасяват със системи.

Майка й сподели още, че Мегз е била палаво дете, което вечно се е подстригвало само, гримирала се и носела дрехите й от 4-годишна. И никога за нищо не е искала разрешение, а правела каквото й хрумне сама, както е и днес.  

В анонсите Гала обеща да попита за толкова коментираната тема за силикона, но времето не стигна и от екипа на предаването обявиха, че продължават на запис. Самата Мегз, пък, разказа в историите си в Инстаграм, че Гала много я е разчувствала и че е издала нещо, за което досега не е говорила. Предстои да видим продължението.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !