Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Наталия Гуркова ориса бебето на Деси Слава

отпечатай новината

07.02.2018 15:50 | Видян 2873 пъти

Наталия Гуркова ориса бебето на Деси Слава

Гордата майка на двама сина Деси Слава спретна погача за новородения си наследник. Звездата на "Пайнер" събра най-близките си приятелки в чест на Борис.

По традиция погачата се прави, след като бебето навърши 40 дни, а на събитието присъстват само жени, които да го орисат с хубави пожелания. Разчупва се обредна погача, а гостенките оставят и пари, за да е стабилен финансово животът на детето.

След това кърпата с първото и второто парче от погачата и с парите в нея се завързват. Възелът трябва да не е прекалено стегнат или прекалено хлабав - така дребосъчето няма да е нито стиснато, нито пък с широки пръсти, и никога няма да остане гладно. Завързаната кърпа задължително се поставя на най-високото място в дома с пожелание бебето да достигне висини и да успее в живота си.

Сред орисниците на Борис бе Наталия Гуркова. "Мис България 1998" пристигна с красивата си дъщеря Джорджия. Оказа се, че Гуркова е съседка на Деси и двете майка редовно си отскачат на гости. Наскоро Наталия дори зарадвала гласовитата си комшийка с няколко комплекта ританки, решени в синьо, и плюшени играчки.

Да пожелае късмет и благополучие на малкия Борис на партито е дошла и колежката на Деси в "Пайнер" - Лорена.

Източник: Пик

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !