Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Куинси Джоунс: Бийтълс бяха най-лошите музиканти в света

отпечатай новината

08.02.2018 11:34 | Видян 1840 пъти

Куинси Джоунс: Бийтълс бяха най-лошите музиканти в света

Легендарният продуцент Куинси Джоунс описа Бийтълс като "най-лошите музиканти в света", като си спомни за първата си срещата с групата по време на интервю, за популяризиране на новия документален филм на Netflix и телевизията в САЩ.

"Те не можеха да свирят. Пол Маккартни беше най-лошият басист, който някога съм чувал", заяви Джоунс в интервю за New York Magazine.

Джоунс, който стои зад най-големите успехи на Майкъл Джексън, обвини поп идола, че е плагиатствал няколко от своите парчета, включително и легендарната песен Billie Jean.

"Нямам желание да го казвам публично, но Майкъл открадна доста песни", каза 84-годишният продуцент, който е участвал в създаването на албуми като Thriller et Bad.

"Той бе толкова макиавелистичен, колкото е възможно", добави той в интервю за сайта Vulture. Куинси Джоунс не пропусна да покаже приликите между класическото парче на Майкъл Джексън Billie Jean и State of Independence на кралицата на диското Дона Съмър, което излиза няколко месеца по-рано. Продуцент и на двете е Куинси Джоунс.

Източник: theguardian.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !