Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

MasterChef кани 12 от най-големите си фенове да станат част от шоуто

отпечатай новината

08.02.2018 14:27 | Видян 1637 пъти

MasterChef кани 12 от най-големите си фенове да станат част от шоуто

Кулинарното шоу на България MasterChef отправя ексклузивна покана към най-големите си фенове да участват във facebook игра и да спечелят място като специални гости-дегустатори. От днес до 11 януари всеки ще може да отговори на въпроса с какъв супер десерт спечелиха своите титли Симеон Червенков, Севда Димитрова и Божана Кацарова в трите сезона на MasterChef. 12 късметлии, проследили внимателно играта на шампионите и отговорили правилно, ще бъдат избрани в томбола на 12 февруари, понеделник.

12-те победители ще се докоснат до храната на хоби-готвачите, които се състезават за приза в четвъртия сезон на MasterChef, като оценят колективните специалитети в отборна битка. Освен да се потопят в изисканата обстановка на ресторанта, те ще могат да се снимат и да вземат автографи от строгото и справедливо жури в лицето на Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки. Те ще станат част от шоуто на екран и пред погледите на зрителите на bTV ще решат съдбата на четвъртото поколение кулинарни таланти като ги приближат с крачка до мечтаната титла или изпратят на тежки готварски изпитания.

А селекцията в четвъртия сезон на шоуто е толкова пъстра, амбицирана и неочаквана, че ще предложи първокачествено авторско меню на своите фенове. В голямата битка за 100 000 лева, кулинарен курс в академия Le Cordon Bleu в Лондон и престижната титла MasterChef на България участват твърди характери с разностранни таланти в различни сфери на изкуството, готови да докажат чрез отличния вкус, че да достойни за приза. Приключенията на четвъртото поколение хоби-готвачи в кухнята на MasterChef,  тeхните истории и умения, зрителите ще могат да видят от 26 февруари, всеки понеделник и вторник от 21:00 часа по bTV.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !