Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ози Озбърн тръгва на прощално турне

отпечатай новината

08.02.2018 16:53 | Видян 1524 пъти

Ози Озбърн тръгва на прощално турне

Рок легендата Ози Озбърн тръгва на двегодишно прощално турне, съобщи „Контактмюзик“. Фронтменът на Black Sabbath ще стартира обиколката No More Tours 2 в края на април с фестивални участия в САЩ. След това  ще изнесе концерти в Централна и Южна Америка и Европа.

Към 69-годишния британец се очаква да се присъединят и негови дългогодишни сътрудници като Зак Уайлд, Роб "Бласко" Никълсън, Томи Клуфетос, Адам Уейкман. „Бях благословен с две успешни музикални кариери. Надявам се, че това последно турне ще бъде мащабно празненство за феновете и всички, които са се радвали на музиката ми през последните пет десетилетия“, споделя Ози.

В момента той се готви да гушне седмо внуче. Синът му – продуцентът Джак Озбърн и съпругата му Лиса, очакват трети наследник. За щастливата новина стана ясно наскоро от снимка в Инстаграм, която младото семейство публикува. „Буквално изядох най-голямото бурито, правено някога“, написа шеговито Лиса в профила си в социалната мрежа. Двамата вече възпитават 5-годишната Пърл и малката Анди Роуз , която се появи на бял свят през 2015 г.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !