Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Гущеров на тръни

отпечатай новината

09.02.2018 10:17 | Видян 1548 пъти

Гущеров на тръни

Милионерският син Християн Гущеров, който преди две седмици бе арестуван от полицаи в 6-о РПУ в столичния жк. Бояна, след като мъртвопиян блъсна патрулен автомобил на МВР с мощния си джип Мерцедес GL, рискува да влезе в затвора за 2 години, ако обвиненията срещу него издържат в съда.

29-годишният син на някогашния застрахователен бос и ексдепутат Добромир Гущеров е с две повдигнати обвинения от Софийска градска прокуратура. Той ще отговаря за хулиганство с особена дързост, както и за отказ да се подчини на полицейско разпореждане.

И двете обвинения не предвиждат затвор на всяка цена, но събрани накуп могат да му докарат пандиз за 2 години.

"Шофьорската му книжка е отнета за неопределено време, той може да остане без документи за правоспособен водач за срок от 2 до 5 години.", признават от Софийска районна прокуратура.

Той ще трябва да заплати и щетите по блъснатата патрулка - около 1100 лева, пише седмичник. Обвинението срещу Гущеров-младши може да мине по бързо наказателно производство и по този начин той да избегне затвора.

Със сигурност обаче милионерският син трябва да се признае за виновен и да сключи споразумение с прокуратурата. "При това положение ще му дадат пробация и при следващо подобно провинение той ще влезе в затвора", обясниха запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !