Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Салма Хайек проплака пред Опра заради Уайнстийн

отпечатай новината

09.02.2018 12:19 | Видян 1689 пъти

Салма Хайек проплака пред Опра заради Уайнстийн

Почувствах се засрамена от това, че бях страхлива. Това заяви холивудската актриса Салма Хайек пред телевизионната водеща Опра Уинфри по повод секс скандала, разтърсил кино индустрията.

Хайек отказала да участва в първия материал на Ню Йорк Таймс, който разкри за сексуалните нападения и тормоз, упражнявани от продуцента Харви Уайнстийн върху жените от бранша. Въпреки че Хайек вече е говорила за многобройните опити на Уайнстийн да се възползва сексуално от нея, пред Опра тя разкри нещо ужасяващо, за което не беше споменавала досега.

„Той ми каза, че иска да ме убие. Той каза на Джули Таймор (режисьорката на филма Фрида): Ще счупя капачките на коленете на тази п**ка“, разказа Хайек.

Още през декември тя обясни нашироко какво е преживяла по време на снимките на един от най-добрите си филми – Фрида, през 2002 година. В него участва друга жертва на продуцента, обявен за чудовище – Ашли Джъд.

Салма Хайек: "Не знам колко пъти казах "Не!" на Харви Уайнстийн. Да ме гледа гола, да го гледам гол, да му правя орална, да ми прави..." Пред Опра Хайек описа „макиавелисткия гняв“ на Уайнстийн, който трябвало да понесе след всичките си откази.

„Ще те убия, не си мисли, че няма“, заплашил я той веднъж. Два месеца преди избухването на скандала от Ню Йорк Таймс се свързали с актрисата докато подготвяли първата си статия с разкрития за мастития продуцент.

„Те се свързаха с мен, за да стана част от първата им статия и по това време вече се беше вдигнал шум, аз започнах да плача, когато ме помолиха и в крайна сметка не го направих“, призна Хайек.

„И след това се почувствах засрамена, че бях страхлива. Подкрепях жените две десетилетия, но бях страхлива“, допълни тя. „Когато информацията за Харви излезе наяве, бях засрамена, че не бях казала нищо. Но чувствах, че болката ми е толкова малка в сравнение с всички други истории“, сподели звездата.

„Уайнстийн не беше първият мъж, който ми причинява това. Бях внимателна около него. Справих се наистина добре. Може би затова той не ме изнасили“, посочи Хайек.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !