Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Самоубийство направи зловещ сценария с Харви Уайнстийн

отпечатай новината

09.02.2018 14:21 | Видян 2433 пъти

Самоубийство направи зловещ сценария с Харви Уайнстийн

Джил Месик, която беше мениджър на актрисата Роуз Макгауън, се самоуби на 50 години и семейството й каза, че за трагедията е допринесъл сексскандалът около продуцента Харви Уайнстийн. Това съобщиха световните медии. Близките на Джил Месик заявиха, че тя наистина е имала биполярно разстройство и се е борила с депресия от години.

Те добавиха обаче, че Месик се е разстроила от интереса към нея, след като актрисата Роуз Макгауън я обвини, че не й е помогнала да се противопостави на Харви Уайнстийн, а след това е отишла да работи за него. Роуз Макгауън твърди, че Харви Уайнстийн я е изнасилил през 1997 г. Близките на Месик казаха, че Макгауън й е разказала за инцидента, без да го определя като изнасилване, и Месик е уведомила за него началниците си, преди да отиде да работи за Харви Уайнстийн.

Джил Месик е уредила срещата на Роуз Макгауън с Харви Уайнстийн, когато той я е изнасилил. След това тя е отговаряла за преговорите за споразумението между двамата, след които продуцентът се е съгласил да изплати обезщетение от 100 000 щатски долара, за да избегне съдебен процес, твърди актрисата.

Адвокатите на Харви Уайнстийн използваха имейл от Месик в защитата си миналия месец, уточнява в. Труд. БЛИЦ припомня, че само преди няколко месеца (около края на мината 2017 година) нова порция срамни голи СНИМКИ (18+) на чародейката Роуз МакГауън плъзнаха в мрежата.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !