Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Койна Русева раздава шамари на снимачната площадка

отпечатай новината

11.02.2018 09:00 | Видян 2117 пъти

Койна Русева раздава шамари на снимачната площадка

Разведена бизнесдама, амбицирана да спечели колкото е възможно по-голяма част от наследството на баща си. Това е ролята на Койна Русева в новия сериал на Би Ти Ви "Скъпи наследници".

Самата актриса обаче не се припознава в екранната си героиня Милица, а само уплътнява образа ѝ. "Някои я наричат паун и софийско парвеню. Не са много мили думите за моя персонаж, но такава е ролята", казва Койна.

В сериала героинята ѝ често раздава шамари, което е и повод да се замисли кои са нейните колеги, отнесли най-много плесници покрай различните ѝ роли. "Най-много на сцената съм удряла Асен Блатечки, а на малкия екран Мишо Билалов. Това са истински шамари и е уговорка между нас - ако искаме драгият зрител да опъне гръбнак на стола, докато ни гледа, шамарите трябва да бъдат реални", допълна Русева.

Един от потърпевшите в сегашното ѝ амплоа е актьорът Димитър Баненкин, който също е част от звездния каст на "Скъпи наследници". В сериала Баненкин играе Марин - брата, с когото героинята на Койна е в постоянен конфликт.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !