Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Милен Цветков се слага на Мис Силикон

отпечатай новината

09.02.2018 15:24 | Видян 2714 пъти

Милен Цветков се слага на Мис Силикон

15 от най-тунингованите красавици влизат в битка за "Мис Силикон на десетилетието". Десетото издание на скандалния конкурс ще избере най-популярната и обичана мацка, за която феновете вече гласуват на страницата на проявата във "Фейсбук".

Виктория Петрова е една от претендентките за титлата "Мис Силикон на десетилетието". Снощи миската, която бе коронована миналато лято, бе гост в "Часът на Милен Цветков". Водещият се впечатли от разголените форми на красавицата и й предложи да я наметне със сакото си. Тя пък му каза, че винаги й е горещо в неговата компания. Лекия флирт бе прекратен, след като Вики заяви, че има сериозен приятел от няколко години.

Моделката сподели, че конкурсът "Мис Силикон 2017" й е донесъл внезапна популярност, която й помага в бизнеса със студиото за грим, в което се изсипват куп популярни мацки.

Виктория е категорична, че не се надява да стане първа в надпреварата "Мис Силикон на десетилетието". "Има доста момичета, които са по-популярни от мен през годините. И не го казвам от скромност, а защото съм наясно с нещата. Но в крайна сметка хората които гласуват ще определят коя е най-достойната за короната", каза Вики.

Източник: Pik.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !